Kamer huren: niet meer beschikbaar Tadingastraat in Leeuwarden

  • 16 m2
  • 1 kamer
  • 13 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Leeuwarden. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

De kamers bevinden zich in een zeer net studentencomplex met 36 kamers, op slechts een steenworp afstand van de universiteit Van Hall Larenstein, op 5 minuten van het station en het stadscentrum.

Elke kamer heeft een grootte van 16m2, heeft een ingebouwde kast en een klein keukenblok met koelkast. De kamer is gestoffeerd (vloerbedekking, lamellen, verlichting).

Het pand heeft 4 verdiepingen die bereikbaar zijn met een lift. Op elke verdieping is een grote gemeenschappelijke ruimte met royale keuken. Elke verdieping is voorzien van aparte douches en toiletten voor gezamenlijk gebruik en heeft een aparte ruimte met een wasmachine en wasdroger. Er is een afsluitbare overdekte fietsenstalling. Het hele pand is in 2014 geheel verbouwd en vernieuwd.

Op elke verdieping wonen 9 studenten, een mixed gezelschap van zowel jongens en meiden van verschillende nationaliteiten.

Kosten per maand:
Huur per maand: EUR 325,-
Servicekosten per maand: EUR 70,- (inclusief internet, TV, gas, water, elektra en schoonmaken van hal, gangen, buitenruimte, ramen e.d.).
Totaal per maand: EUR 395,-

Voor een buitenlandse student kunnen wij een gemeubileerde kamer aanbieden voor EUR 60,- per maand extra, hiervoor heb je een bed met dekbed/kussen/dekbedovertrek/laken, bureau, bank, tafeltje, kastje, tafel met 2 stoelen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Leeuwarden
Wijk/buurt: Huizum-Badweg
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Meer dan 5
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Geen balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 18
Maximum leeftijd: 23
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Student
Tonen op kaart